Клапани за тежки приложения

Posted on Posted in 3. ПРОДУКТИ ЗА ИНДУСТРИЯТА

Най-добрите сферични клапани за най-тежките условия на работа в света

 
Фирма MOGAS проектира, произвежда и продава най-добрите клапани за тежки условия на работа. Всяко решение е специфично и зависи от конкретното приложение.

Приложения за клапаните

  • Химическа промишленост
  • Рафинерии
  • Нефтена промишленост
  • Добив на нефт и газ
  • Петрохимия

Качество и интегритет    
    Суровите и агресивни среди в инсталациите могат сериозно да застрашат Вашия бизнес. Ето защо най-известните компании по света се обръщат към MOGAS Industries - водещ доставчик на сферични клапани за тежки условия на работа.

    Комбинирайки опит, трупан над четири десетилетия и най-напредналите технологии на производството, MOGAS спомага за управлението на процеса, надеждността на инсталациите и безопасността на персонала.

Резултатът:
    Осезаема ефективност за Вашия бизнес и по-добра обща цена на притежание в дългосрочен план. С една дума, клапаните на MOGAS работят в най-суровите условия, за да може Вашата компания да работи също в тях.

Фокусиране в една цел
    MOGAS изработва клапани за места, където повредата може да съсипе цялото производство или да заплаши безопасността на работниците.

    Фокусът на компанията е само към едно – създаване на сферични клапани, които да решават най-тежките и най-сериозни предизвикателства в индустрията.

ПРОДУКТИ

Клапани за изолация:

C-Series

GEN X

PORV

IRSVP

SC-3PC

Клапани за контрол:

 

FLEXSTREAM

Други продукти и решения:

Двойни и четворни клапани

3, 4 или 5 пътни клапани

Клапани за свръхвисоки налягания

Y-образни клапани

СКИДОВЕ

Клиенти: