Продуктова гама на МОГАС

Posted on Posted in Могас клапани

Продуктова гама на клапаните от МОГАС

C-Series - Надеждната изолация
Изолиращи клапани за специфични приложения
ASME клас: 150 - 4500
Клапаните от C серията са най-добрият избор при изолиране на тръбопроводи с големи отвори. Инженерите от МОГАС успешно са проектирали клапаните от C-серия, които изолират под екстремни условия на работа - висока температура до (900°C), високи налягания до 43,000 psig (2965 bar g), натрупвания на отлагания, твърди частици във флуидите и ерозивна атака върху металните покрития. С повече от 40 годишен опит в тази сфера, всеки клапан от C-серията се проектира специално за всяко специфично приложение.
Всеки комплект сфера и седла се полират на ръка, след което се подлагат на строги изпитателни процедури, за да се потвърди че покритията им се уплътняват на 100%. Клапаните C-серия се предлагат с пълнопроходен или редуциран отвор от ½ до 42 инча и в широка гама от крайни свързвания.
ISOLATOR 2.0
Сферични клапани за приложения с ниско налягане
ASME клас: 150 / 300 / 600 - проектиран за пълна изолация при ниски температури и налягания
ISOLATOR 2.0 е сферичен, двупозиционен клапан, осигуряващ пълна изолация в петрохимията, хартиената, енергийната и минната индустрия. Този клапан от клас ASME 150 - 600 работи при температури до 350° С, произвежда се в размери от 1 до 4 инча, а материалите се подбират в зависимост от специфичните за всяко приложение изисквания. Здравината на материалите, както и доказаните в индустрията покрития гарантират дълъг живот на експлоатация.
PORV
Изпускателни клапани с пневмо-задвижки, използвани в приложения за котли или паропрегреватели
ASME клас 1500 / 2500 / 4500: Предотвратяват прекомерното напрупване на налягане
Изпускателните пневмо-задвижвани клапани на Могас защитават от прекомерно натрупване на налягане в системата. Настроеното налягане на PORV клапаните е по-ниско от това на пружинните предпазни клапани. Това води до намаляне на броя сработвания на предпазните клапани и до удължаване на техния живот. PORV клапаните са налични във варианти с или без "V" маркировка. Вариантът с "V" маркировка е сертифициран от NBBPVI (National Board of Boiler and Pressure Vessel Inspectors).
PORV работи като система. Клапанът на Могас е нормално затворен. При достигане на предварително зададено налягане, манометърът сработва и затваря електрически контакт. Това води до сработване на соленоид, който активира цилиндъра на пневматичния механизъм и клапана се отваря. Когато манометъра измери, че налягането се е върнало към нормални стойности, контакта се отваря, соленоида се изключва и клапана се затваря.
IRSVP
Изолиращи клапани за изпускане на налягане или дренаж
Приложение: Електроцентрали
ASME клас 1500 / 2500 / 4500
Благодарение на много години натрупан опит, работас най-големите производители в енергетиката и усъвършенстваните процедури за анализ на производителността, Могас е разработила продуктова линия, която е предназначина за пълна изолация на критичното оборудване, надеждност при изпускане на налягане и дренаж, както и по-дълъг живот на клапаните. Всичко това води до повишена производителност на инсталациите.
Могас предоставя на енергетиката тази напреднала технология с клапаните IRSVP, патентовани и проектирани да издържат на високи температури, високи налягания, термичен шок, абразивна среда и множество цикли на работа. Интегрираният дизайн на тялото позволява инсталиране според изискванията на ASME B31.1 PWHT. Гаранция: 4 години (една година за приложения с множество цикли на сработване).
SC-3PC - Сервиз на клапаните докато са качени на линията
Изолиращи клапани за приложения с високи налягания и висока температура
ASME клас 2500
Предимство: Възможен е сервиз на клапаните докато са монтирани на инсталацията.
SC-3PC има тяло от три части с две уплътнения между тях, които позволяват на тялото да се премахне лесно докато крайните части останат на линията.
Този дизайн също така позволява на тялото на клапана да бъде тествано след ремонт, преди да се постави обратно на линията.
SC-3PC се използва в енергетиката за изолиране под високи налягания и температури.